NIEUWSBERICHT
AFTRAP TICKETINFO WEDSTRIJDINFO SIMPLY THE BEST! MULTIMEDIA
Onze sponsors:
Naar Eetcafé 'Big Louis', Bilzen
Eetkaffee Big Louis,
Stationlaan 57, Bilzen



 

 
07/09 Informatie uitwedstrijden Europa League

Op dit moment beschikt The Euro-Reds Bilzen nog niet over de juiste informatie rond de uitwedstrijden van de groepsfase in de Europa League. Het gaat hierbij over de prijs van de tickets, het aantal beschikbare tickets  per wedstrijd en hoeveel wij als supportersclub krijgen. Het is daarom onmogelijk om nu al een aanbod te doen voor de uitwedstrijd naar Feyenoord Rotterdam. Ook de modaliteiten zijn nog niet officieel bekend: combiregeling ja/nee, toestemming bier, enzovoort.
We hopen hierover binnenkort meer informatie te kunnen geven.

Aan de leden, die nu al een reis naar één van de overige uitmatchen (Sevilla en Rijeka) gepland hebben en hiervoor graag een ticket willen bemachtigen, vragen wij het volgende.
Je kunt de benodigde tickets bestellen via het formulier dat je hier vindt. Je dient de volgende gegevens op te geven: naam + geboortedatum (ook van de medereizigers), de vluchtgegevens en de gegevens van het hotel. Je kunt de gevraagde gegevens vermelden in het vrije vak van het invulformulier.
Deze gegevens worden door Standard van ons verlangd bij het bestellen van de tickets. Zoals we al zeiden, zijn de prijzen van de tickets voor de uitwedstrijden nog niet bekend.


 

 

 

 

 

 Bookmark and Share
 

 

Vorig bericht

Volgend bericht

 

 

(c) 2007-2014 The Euro-Reds Bilzen
Sitemap | Webmaster